Trött på att Sigge är sjuk

9 september hade Sigge 39 graders feber när jag hämtade honom på dagis (jag vet att det heter förskola men jag tycker dagis är mycket gulligare namn) och så har han varit sjuk sedan dess. Det började med feber och att han blev svullen framför örat och så blev ett myggbett som han hade i pannan mer och mer infekterat. Febern försvann 24 september och myggbettet ser ut som det håller på att läka men svullnaden blir inte alls bättre. I morse tog Sigge den sista dosen av den andra omgången med antibiotika. Kan han inte få bli bra nu och kan vi inte få veta vad det är han har?

Antibiotikan han fått nu smakar tydligen inte alls bra så för att vi skulle få i honom den har vi fått muta honom lite. Tre godisar att "skölja ner" med och ett klistermärke på ett papper jag gjort en ruta för varje gång medicinen skulle tas. När alla rutor var fulla skulle han få ett paket. En radiostyrd bil. Han har faktiskt tjatat om att få ta medicinen och idag fick han den äntligen. Lyckan var total!

Dessutom har vi varit på Kolmården och köpt årskort till nästa år för halva priset. Sigge fick köra elbil och jag är jättestolt för han är jätteduktig på att köra bil. Kanelbullar för 22 kronor styck köpte vi också, kanelbullens dag till ära.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0