Min syhörna


I över ett år stod mina symaskiner på vardagsrumsbordet och flyttades bara undan när vi skulle få besök och använda bordet. Henrik föreslog både en och två gånger att vi skulle fixa en syhörna till mig i vardagsrummet men jag ville inte att vardagsrummet skulle vara fullt med grejer utan jag tänkte att syhörnan skulle vara på övervåningen när den blev färdigrenoverad. Efter ett tag kom jag på att det skulle nog inte bli så bra för då skulle det vara svårt att sy när bara jag och barnen hemma eftersom de oftast leker nere och jag vill inte lämna dem för länge själva på nedervåningen. Då kom jag på idén att leta efter sekretärer att ställa maskinerna i och hittade JONAS sekretär på IKEA som jag köpte två stycken och ställde i vardagsrummet.

Det blev jättebra tycker jag, bara skjuta in maskinerna i skåpen och stänga luckorna så är det städat.

Till mig


När jag var liten hade vi några klänningar som mamma hade haft när hon var yngre som vi använde som utklädningskläder. Den här kjolen är en sådan klänning som jag sytt om och jag är helt förälskad i tyget!


Jag har faktiskt sytt mer kläder till mig själv och tycker det är riktigt roligt det med.


En klänning som jag sydde när vi skulle på bröllop.


En helt vanlig tröja i JNYs mjuka och sköna randiga tyg.
Jag har sytt fler saker, både till mig själv och andra men tiden räcker inte riktigt till och bloggandet ligger inte i topp på prioriteringslistan men nu är ju sommarlovet här så då kanske jag hinner uppdatera lite oftare i alla fall.

RSS 2.0